Hobbi kertészeti webáruház | eterracotta.hu

KULLANCSRIASZTÓ UH HUMÁN

Cikkszám:
5901395100
Átlag: 4.3 (8 szavazat)
KULLANCSRIASZTÓ UH HUMÁN
For image zoom use the mouse wheel.
7 999 Ft5 390 Ft
Súly 
0.35 kg
Méretek 
11 × 13 × 3 cm ( h x sz x m )
Készlet: 
több mint 10 darab
Termékleírás 

 

A TICKLESS ideális megoldás a kullancsok távol tartására szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával. Csak rögzítse biztonságosan ruházatára, és a készülék vegyi anyagok használata nélkül akár egész évben távol tarthatja a kullancsokat. A TICKLESS ultrahangos impulzusai érzékelhetetlenek az ember számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban. Hatósugara kb. 3 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál. Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket, vagy illatanyagot tökéletesen biztonságosan használható mindenki számára. A TICKLESS hatékonyságát 2012-ben az olaszországi Camerino Egyetem kutatása bizonyította.

HASZNÁLATA: Húzza ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A be- illetve kikapcsoláshoz nyomja be a gombot: 4 rövid zöld villanás a bekapcsolást, míg a hosszú piros villanás a kikapcsolást jelzi. Bekapcsolt állapotban a fény kb. 5 percenként felvillan. 8 órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol, a következő használat előtt be kell kapcsolni. A TICKLESS kullancsriasztót a rajta lévő csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral kell a ruházathoz rögzíteni. A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsa el azzal, hogy zsebbe, vagy táskába teszi a készüléket.

FIGYELMEZTETÉS: A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP13). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Amennyiben magán vagy hozzátartozóján kullancsot találna, azt azonnal távolítsa el hagyományos módon. A készülék átlagos időjárási körülmények között körülbelül 3000 órán keresztül működik. Műszaki meghibásodás esetén 6 hónap garanciát vállalunk.

 

 

Hozzászólások

Írjon véleményt!